Archive for the ‘BNI Tips og Tricks’ Category

Elgjagt i Danmark


Elgjagt i Danmark!

De fleste jægere vil nok trække på smilebåndet, hvis de hører om nogen, der vil gå på elgjagt i Danmark. Det giver jo ingen mening. Eller hvad med fiskeren der vil fange hajer i Gudenåen? Nej vel, det går ikke.

Jægere og lystfiskere kortlægger deres muligheder: Hvilke dyr kan man jage i Danmark, og hvad kan man fiske i Gudenåen. Og så handler de ud fra det.

Hvad i alverden har det med BNI at gøre?
Det har meget med BNI at gøre: Jeg hører nemlig fra tid til anden fra BNI-medlemmer, der siger, at de ikke får noget ud af deres specifikke søgninger. De har måske søgt den samme navngivne person flere uger i træk uden resultat.

At være medlem i BNI er ikke ensbetydende med, at man kan jage elge på Rådhuspladsen. Tværtimod. For at kunne få noget ud af dine søgninger, er du som medlem i BNI nødt til at finde ud af, hvem dine BNI-kolleger kender, hvilke steder de kommer, hvilke foreninger og organisationer de er medlemmer af. Og du gør klogt i at interesse dig for, hvad deres fritidsinteresser er, hvem de er gift med, hvor de bor, hvem deres kunder, underleverandører, samarbejdspartnere osv. er.

Man siger, at alle forretningsfolk har kontakt til mindst 400 personer. Hvis du er med i en BNI-gruppe med 30 medlemmer, kan du søge blandt 12.000 personer, så det skulle nok være muligt at få hit på søgningerne – hvis du lader være med at gå efter elge!

Brug dine One-2-One møder til at kortlægge mulighederne, og planlæg dine søgninger efter det, som du har fundet ud af. Hvis dine BNI-kolleger har tillid til dig, vil de åbne dørene til de personer i deres netværk, som du ønsker komme i dialog med.

Du får ikke noget ud af dine søgninger, hvis du forsøger at ”skyde elg i Danmark”!

/