Jeg nægter at deltage i en recession

.

Hvis du vil have succes som virksomhedsejer, iværksætter og sælger i nedgangstider, bliver du nødt til at bevare fokus på løsninger og undgå at blive trukket ind i et hængedynd af problemer.

Recessioner kommer og går. Hvem husker ikke oliekrisen i 70’erne, underskuddet på batalingsbalancen i fattigfirserne, den rekordstore arbejdsløshed i midten af halvfemserne, den nuværende recession er mere alvorlig, fordi den involverer den internationale finansielle sektor, det ved jeg godt, men jeg ved også, at de forretningsfolk som opsøger mulighederne når tiderne er barske – ikke bare vil overleve – de vil vokse.

Nu, mere end nogensinde, vil et stærkt forretningsnetværk hjælpe dig igennem de svære tider. Der vil fortsat blive lavet forretninger, mange endda. I tider som disse vil folk, mere end nogensinde, ty til at lave forretninger med folk de har tillid til. Relationerne du har med mennesker i dit netværk kan gøre forskellen for din virksomhed.

Når tiderne er barske, er BNI det positive samlingssted, hvor forretningsfolk mødes, bygger relationer, skaber forretningsmuligheder og bevarer fokus på løsninger, ikke problemer.

Du kan ikke ændre konjunkturerne. Konjunkturerne er, som konjunkturerne er. Du kan ikke ændre på konkurrencen. Konkurrencen er, som konkurrencen er. Men du kan ændre, hvordan du reagerer på konjunkturerne, og hvordan du reagerer på konkurrencen.

Løsningen på svære økonomiske tider starter med fokusering på løsninger. Derfor skal du bevare fokus. Fortsæt med et bygge relationer. Hjælp andre, vær der for dem, og fortsæt med at arbejde med dit BNI netværk…    som aldrig før!

Jeg nægter at deltage i en recession!